'Rangers wil Culina binnenhalen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Rangers wil Culina binnenhalen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Engelse krant The Evening News zou de Schotse topclub Glasgow Rangers interesse hebben in de Australiër Jason Culina. Momenteel speelt hij nog bij de Nederlandse landskampioen PSV Eindhoven. Culina zou een overgang wel zien zitten.
 
Bij de Rangers zijn ze op zoek naar een vervanger van de Fransman Jérémy Clément die waarschijnlijk ex-coach Paul Le Guen zal achterna reizen om voor diens nieuwe club Paris Saint-Germain te voetballen.
 
“Rangers is een grote club en mocht hun interesse concreet en oprecht zijn, dan voel ik me wel zeer vereerd. Toen ik nog samen speelde met Brian Laudrup bij Ajax vertelde hij me wat voor een fantastische stad Glasgow wel is”, aldus de 26-jarige international.
 
Toch is er nog een lange weg te gaan vooraleer het tot een transfer kan komen. “Mijn contract bij PSV loopt nog anderhalf jaar en ook daar hecht ik veel waarde aan. Het is dan ook aan de clubs om te bepalen wat ze ermee gaan doen. Maar ooit wil ik zeker in Groot-Brittannië voetballen”, aldus Culina.
 
Naast de Glasgow Rangers zijn er nog een aantal ploegen van over het Kanaal die interesse hebben in de Aussie. Het gaat om Aston Villa, Bolton Wanderers, FC Portsmouth en FC Fulham.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties