Nieuwe tegenslag voor Klasnic

Nieuwe tegenslag voor Klasnic
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat Werder Bremen het nog langer zal moeten stellen zonder zijn Kroatische aanvaller Ivan Klasnic. De spits onderging vorige week donderdag een niertransplantatie, maar nu blijkt dat het lichaam van de Kroaat de nieuwe nier heeft afgestoten. 

Klasnic werd op het einde van vorig jaar in het ziekenhuis opgenomen voor een operatie aan zijn blinde darm en normaal zou de aanvaller tot het einde van volgende maand buiten strijd zijn. Toen raakte ook nog eens bekend dat Klasnic last had van nierproblemen werd duidelijk dat het seizoen voor de international er op zit.

Ondertussen is de verwachting dat het minimaal zes maanden zal duren vooraleer de Kroaat weer in actie zal kunnen komen. Er moet nu worden gezocht naar een nieuwe nier en Klasnic zal weer een hele resem onderzoeken moeten ondergaan. Alleen al dat zal volgens de verklaring van de advocaat van de Kroaat al zes weken duren.

Werder Bremen toont zich alvast van een zeer menselijke kant. Het heeft Klasnic belooft dat hij zijn contract sowieso met een jaar kan verlengen, zodat hij in alle rust kan revalideren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties