'Good old Teddy voor derde keer naar Spurs'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Good old Teddy voor derde keer naar Spurs'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Engelse krant The Daily Mail staat de 40-jarige aanvaller Teddy Sheringham op het punt om te tekenen bij Tottenham Hotspur. Als de overstap rond geraakt, dan zou dat al voor de derde keer in de carrière van de voormalige Engelse international zijn dat hij het shirt van The Spurs zou aantrekken.

Martin Jol, de Nederlandse manager van Tottenham, gaf toe aan de Engelse krant dat het eigenlijk Sheringham's ploegmaat bij West Ham United, Marlon Harewood, die op zijn voorkeur kan rekenen. Het is echter nog onduidelijk wat The Hammers willen doen met het bod van twaalf miljoen euro dat Tottenham uitbracht.

De interesse van Tottenham heeft allicht te maken met het aanstaande vertrek van de Egyptische international Ahmed 'Mido' Hossam. Zowel Manchester City als Celta de Vigo hebben een bod van vijf miljoen euro uitgebracht op de aanvaller. 

Sheringham diende zijn lange actieve profvoetbalcarrière negen verschillende teams. Het begon allemaal bij FC Millwall en toen ging het achtereenvolgens naar Aldershot Town, Djurgårdens IF, Nottingham Forest, Tottenham Hotspur, Manchester United, FC Portsmouth en West Ham United. Na zijn verblijf bij Man United trok hij ook al even naar White Hart Lane. In totaal speelde Sheringham, 51-voudig Engels international, 734 wedstrijden voor bovenstaande clubs waarin hij 285 keer kon scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties