Anderlecht wint, ook Lierse pakt drie punten

Dirk Pieters
| 0 reacties
Anderlecht wint, ook Lierse pakt drie punten
Foto: © SC

Zaterdagavond stond de twintigste speeldag op het programma in de hoogste klasse. De wedstrijd tussen AA Gent en Lokeren begon om 18u en eindigde op 3-1. Gillet werd matchwinnaar met twee doelpunten.
 
Ook Anderlecht won zijn wedstrijd. Opnieuw was het Wasilewski die voor het verschil zorgde. De verdediger zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

Lierse hield eveneens de drie punten thuis. De allerlaatste in de stand won met 1-0 van Zulte Waregem. De ploeg van Franky Dury zakt steeds verder weg in het klassement en eindigde de wedstrijd met een man minder.
 
Bergen, met coach Riga onder druk, won de belangrijke thuiswedstrijd tegen Germinal Beerschot. De bezoekers eindigden de wedstrijd met z’n tienen. Doelman Luciano moest al vroeg in de wedstrijd vertrekken. Bergen haalde het uiteindelijk met 2-1.
 
Sint Truiden tegen Brussels werd een wedstrijd met heel wat doelpunten. Beide ploegen scoorde twee maal, maar uiteindelijk was er geen winnaar. Ook Cercle Brugge en Charleroi deelden de punten. Geen van beide ploegen kwam tot scoren in de negentig minuten.
 
Roeselare won het duel tegen Moeskroen. Het was Oyen die voor de overwinning zorgde. El Araichi bracht de thuisploeg nog op voorsprong, maar Hatchi kon eerst nog gelijk maken. Nadien was het Oyen die voor de 2-1 zorgde.
 
Cercle Brugge – Charleroi 0 – 0
 
Bergen – Germinal Beerschot 2 – 1
 
Lierse – Zulte Waregem 1 – 0
 
Sint Truiden – Brussels 2 – 2
 
Anderlecht – Westerlo 1 – 0
 
Roeselare – Moeskroen 1 – 1 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties