Nummer 2 en 3 laten punten liggen

Fatih Altinpinar

Gaziantepspor-Besiktas

Besiktas doet slechte zaken in race voor de titel. Het speelde 0-0 gelijk in Gaziantep.
22 minuten duurde het voor het eerste doelgevaar. Delgado, overgekomen van Basel voor 5 miljoen euro, steelt de bal uit de voeten van Bekir en speelt naar Burak die op zijn beurt Bobô vindt, maar hij trapt tegen de paal. Kort voor de pauze kwam Koray nog voor keeper Hasagic te staan, maar zijn bal eindigt in de handen van de doelman.

In de tweede helft kwam 'Karakartal' meer opzetten wat tot een paar doelkansen leidt. In de 55e minuut neemt Bobô de bal mee vanaf links, trapt door de benen van Hasagic, maar Bekir redt nog voor de bal over de lijn gaat. 20 minuten later scoort Baki Mercimek, maar de scheids keurt het doelpunt af wegens buitenspel en zo eindigt deze wedstrijd op 0-0.

Kayserispor-Galatasaray

In een bijna uitverkocht Atatürk stadion eindigde de wedstrijd tussen Kayserispor en Galatasaray in een 0-0 gelijkspel. Na 9 minuten al de eerste kans voor Kayserispor van Gökhan Ünal, topscorer van vorig seizoen met 25 doelpunten, maar hij besluit over. Kort daarna een doelkans voor Karan die een voorzet van Sabri in een tijd langs trapte. In de 38e minuut weeral Ünal die van de rechterkant naar binnen snijdt, maar net langs trapt.

Drie minuten na de koffie kwam Iglesias bijna tot scoren, maar doelman Mondragon met een knappe redding. Alweer drie minuten later Sabri met een vrije trap die op de paal eindigt. Karan kwam nog twee keer tot een goal maar Ivankov keepte een uitstekende wedstrijd. Zo eindigde ook deze wedstrijd in een brilscore en loopt Fenerbahçe uit tot 7 punten op 'Cim Bom' en 8 punten op Besiktas.