Baert: 'Langer bij de ploeg van men hart'

Baert: 'Langer bij de ploeg van men hart'
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Voor de allereerste keer dit seizoen is Antwerp virtueel leider in  tweede klasse. Als de Great Old zijn inhaalwedstrijd tegen Waasland wint, telt het één punt meer dan Dender. Al een heel seizoen loopt Antwerp achter de feiten aan. Tot vier wedstrijden terug bedroeg de achterstand nog elf punten.
 
Één van de uitblinkers tegen Dessel was Kevin Baert. De jonge kracht van rood-wit kreeg net een contractverlenging aangeboden en liet tegen Dessel meteen zien waarom. Baert speelde alweer met veel lef en had heel wat mooie acties in huis. “Wie bij de elf wil zijn, moet zich laten gelden en iets extra aan de ploeg toevoegen. Dat probeer ik dus ook iedere wedstrijd te doen”, aldus Baert.
 
Over het verbeterde contract van de jonge middenvelder was Baert in de wolken. “Ik ben heel blij met het feit dat R Antwerp FC mijn contract nu al wou openbreken. Er was blijkbaar al belangstelling van andere clubs. Toch heb ik geen manager en heb gewoon beslist in overleg met mijn familie en vriendin. Ik ben tevreden en speel nog zeker drie jaar bij de club van mijn hart.” [VI]

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties