Geeraerd: 'We eten hier patatten met spruiten'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Geeraerd: 'We eten hier patatten met spruiten'
Foto: © SC

Na de overwinningen tegen Club Brugge en Excelsior Moeskroen is SV Roeselare op zijn kousenvoeten opgeklommen naar de zevende plaats in de rangschikking. Coach Dirk Geeraerd wil dat zijn spelers met de voeten op de grond blijven.

Roeselare behaalde ruim een week geleden dus zijn meest spraakmakende overwinning op het veld van Club Brugge. Nochtans pakken de witzwarten 83 procent van hun punten op Schiervelde. "Vroeger lag dat zogezegd aan ons patattenveld en aan de windbal, maar het veld is nu heraangelegd. En wat maakt een bal nu uit?", aldus Geeraerd. Het kleine veld is wel een voordeel en de fans zitten dicht. Alleen mag die waan van onklopbaarheid geen eigen leven gaan leiden. Ooit houdt het op. De dag dat een speler vedettenallures krijgt, heeft hij met mij te doen", aldus de Roeselare-oefenmeester

Verwijzend naar het voorgaande heeft Geeraerd Anderlecht-huurling Sami Allagui bij zijn komst meteen bij zich genomen. "Ik heb tegen Sami meteen gezegd dat het voorbij was met de sauna's en verwennerij. Bij Roeselare krijgen de spelers geen luxediners, maar patatten met spruiten", besluit Geeraerd.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties