Bordeaux kan thuis geen afstand nemen

Kristof Blomme
| 0 reacties
Bordeaux kan thuis geen afstand nemen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bordeaux is op eigen veld niet verder gekomen dan een scoreloos gelijkspel tegen Osasuna. Alles moet dus nog gebeuren in de terugmatch. 

Bordeaux moest tegen het Spaanse Osasuna proberen een goede uitgangspositie te verwerven voor de terugmatch. De Spaanse bezoekers waren duidelijk gekomen voor een punt. Veel kansen vielen er dan ook niet te noteren op een slecht veld. Francia probeerde het van ver, maar Lopez liet zich hierdoor niet verrassen. De enige mogelijkheid voor de bezoekers kwam er na een hoekschop. Webo kopte echter op doelman Ramé. Vlak voor de pauze was de thuisploeg het dichtst bij een treffer. Chamakh miste maar net een voorzet van Jemmali

Ook na de pauze hetzelfde spelbeeld, Bordeaux probeerde wel, maar het kwam maar moeilijk aan kansen tegen een goed georganiseerde tegenstander. Alonso trapte van ver, maar Lopez lag in de weg. Een kwartier voor tijd was er een goed schot van Faubert. Opnieuw lag Lopez in de baan van het schot. Ook Marange en Perea probeerden het van ver, maar de bezoekende doelman kende geen problemen. In de slotminuut had Obertan nog een goede mogelijkheid. Lopez hield echter zijn netten schoon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties