Charaï na KV Mechelen - Waasland

Bart Hermans
| 0 reacties
Charaï na KV Mechelen - Waasland
Foto: © SC

Na de wedstrijd KV Mechelen – Waasland hadden we een gesprek met Issame Charaï.
 
Het was vandaag een lastige wedstrijd?
 
“Ik denk dat het voor niemand plezant is om tegen een ploeg te spelen die heel verdedigend komt spelen. We hadden dat ergens wel verwacht. Het doelpunt van hen viel vroeg en dan moeten we komen en dan verdedigen zei nog meer , dat is echt wel niet plezant. We zijn dan met lange ballen beginnen werken maar dat is niet echt ons sterkste punt. De trainer gooit dan Mellemans erin voor wat meer gestalte en dan moet je een beetje geluk hebben dat die bal goed valt. Als mijn kans of andere kansen binnen gaan dan krijg je een andere wedstrijd , dan moeten zij komen en vallen er gaten. Zij waren duidelijk tevreden met een punt. Het is heel teleurstellend , zeker als je ziet wat Antwerp heeft gedaan. We wilden wel echt die periodetitel. We pakken nu een punt en lopen er dus één in op Antwerp, we moeten proberen het positief te bekijken want het heeft geen zin om negatief te beginnen doen. We moeten gewoon verder werken en dat komt wel terug goed.”
 
De wedstrijd van Dender heeft dan toch gevolgen gehad met kwetsuren en schorsingen?
 
“Ik vind niet dat we het daar op mogen steken, we missen serieus wat basisspelers maar dat moet je altijd als ploeg kunnen opvangen. Je kan altijd excuses boven halen maar uiteindelijk met je naar je eigen zien en naar het verloop van de wedstrijd. Ik vind het zeker een spijtige zaak maar ik vind niet dat we met de kopjes naar beneden moeten gaan rondlopen want we zijn perfect op schema en komen zelfs een punt dichter op de tweede. We zijn nog altijd aan het knokken voor die derde plaats. De ambitie was die top drie , we staan daar nu en we moeten dat proberen vast te houden. Als er iets bijkomt is dat een extraatje maar we moeten zeker niet de druk bij ons beginnen leggen door te zeggen dat we er over moeten of voor de titel moeten gaan.”
 
Ben jij al terug honderd procent fit?
 
“Als je drie weken hebt stilgelegen moet je in het begin wel terug efkes happen naar adem en terug wedstrijdritme opdoen. Na deze wedstrijd begint dat helemaal terug te komen maar je voelt wel dat je een tijdje hebt stilgelegen maar dat mag geen excuus zijn. Ik ben Prof en als je er moet staan dan moet je er staan. Als het niet goed is dan is het zo en als het goed is ook maar je moet gewoon verder gaan en dat is voetbal. Daar leer je mee leven. Je moet niet te lang in de put zitten. Ik geef toe dat ik niet content ben van mijn wedstrijd maar morgen is dat vergeten en moeten we weer verder gaan naar volgende wedstrijd.”
 
Het was echt een wedstrijd waarin geknokt moest worden.
 
“Ja, je zag dat ook , er werd heel kort gedekt en die mannen stonden eigenlijk met twee muren voor ons en je wist dat je moest gaan knokken. Dat heeft Antwerp vorige week ook meegemaakt en we wisten het . Kom je twee of drie nul voor dan komen er gaten en kan je voetballen maar dat was nu niet. Zij scoren eerst en dan moet je wel knokken. Dat is gewoon zo. Ik ben teleurgesteld maar we moeten verder.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties