Martens: 'Bewees ongelijk van de trainer'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Martens: 'Bewees ongelijk van de trainer'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AZ Alkmaar plaatste zich gisterenavond ternauwernood voor de achtste finales van de Uefabeker waarin het volgende maand het Engelse Newcastle United ontmoet. Het werd in de slotfase van de partij 2-2 en onze landgenoot Maarten Martens had daar ongetwijfeld met één prachtgoal een groot aandeel in.

Martens moest tot zijn eigen verbazing wel op de invallersbank beginnen waar hij zag dat zijn team aan de rust tegen een 0-2-achterstand aankeek. Net na de rust maakte onze landgenoot dan zijn opwachting op het middenveld van de club uit Alkmaar. Tegenover de Nederlandse krant De Telegraaf gaf hij aan dat hij teleurgesteld en verbaasd was dat hij niet aan de partij mocht beginnen. "Ik had wel begrip voor de beslissing van de coach want Moussa Dembele heeft het in de voorbije duels ook erg goed gedaan", aldus onze landgenoot.

Martens denkt dat zijn coach Louis Van Gaal wel tevreden zal zijn met zijn prestatie. "Ik denk dat ik het ongelijk van de trainer heb bewezen, maar het is een discussie die ik niet te veel in de verf wil zetten. Ik weet dat wanneer hij fout zit, hij dat ook zal toegeven. Ik denk wel dat hij vandaag naar mij zal toekomen. Ik ga er nu inderdaad vanuit dat ik zondag van de partij zal zijn in de topper tegen Ajax.", besluit het ex-Anderlecht-jeugdproduct.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties