Jacky Mathijssen in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Jacky Mathijssen in Studio 1
Foto: © SC

Zondag bespreekt Frank Raes de leukste, de meest ontroerende en de belangrijkste beelden van de 23ste speeldag. Hij wordt daarin bijgestaan door ex-voetballer Piet den Boer en radiocommentator Peter Vandenbempt.

Charleroi, vorig seizoen pas elfde in de eindklassering, doet het opnieuw goed. Twee weken geleden wonnen de Henegouwers van seizoensrevelatie AA Gent. Vorig weekend sloegen ze dan weer de thuisreputatie van Roeselare aan diggelen. Je zou haast vergeten dat de ploeg van Jacky Matthijssen met een verzwakte kern speelt. Voor de competitie goed en wel begonnen was, vertrokken topschutter Cyril Théréau naar Steaua Boekarest en keeper Bertrand Laquait naar Recreativo Huelva. Tijdens de winterstop namen de Carolo's ook afscheid van sterkhouders Dante en Chabaud. De ambitie bij de club van de excentrieke familie Bayat blijft. Zo wil Charleroi op korte termijn weer meedoen voor de Europese plaatsen. Frank praat zondag met een man met een uitgesproken mening: Jacky Mathijssen. De trainer van Charleroi zit voor de verandering niet op de bank of in de tribune, maar aan de tafel van Studio 1.

Ook in 'Pinanti is Pinanti' is het Charleroi boven. Maar liefst drie Charleroi-boegbeelden zullen zondag aantreden. Hoofd van de scouting Raymond Mommens en levende legende Philippe Albert staan dan recht tegenover keepertrainer Philippe Vande Walle.

Zondag staan nog twee leuke competitiewedstrijden op het programma. Lokeren ontvangt leider Anderlecht en AA Gent moet op bezoek bij Zulte Waregem. Voor zowel Anderlecht als AA Gent primeren de drie punten. Studio 1 op zondag toont een ruime samenvatting van beide partijen.

Studio 1, zondag 25 februari om 22u35.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties