Leidt vertrek Crespo tot vertrek Maaroufi?

Leidt vertrek Crespo tot vertrek Maaroufi?
Foto: © SC

De kans bestaat dat Hernan Crespo volgend seizoen wederom voor Chelsea voetbalt. De Engelse ploeg leende de Argenijnse spits voor twee seizoenen uit aan Inter met de optie om hem, indien nodig, na één seizoen terug te laten komen. Als vervanger denkt Inter aan David Suazo van Cagliari wat ook gevolgen zou hebben voor onze landgenoot Ibrahim Maaroufi.
 
Het was de zakenwaarnemer van de spits die met het nieuws naar buiten kwam: “Chelsea lijkt geïnteresseerd om Hernan terug naar Londen te halen. In dat geval is er niet veel dat we kunnen doen omdat de Engelse club de speler bezit en hij enkel naar Inter verhuisde op uitleenbasis.”
 
Inter heeft echter al een oplossing op touw gezet. Volgens recente berichten uit Italië heeft de Milanese ploeg al een principe-akkoord met Cagliari omtrent Suazo. De Hondurese international zou de Rossoblu 16 miljoen euro moeten opleveren, maar er zou een akkoord zijn voor 5 miljoen euro. Cagliari zou daarbij echter ook kunnen beschikken over de diensten van verdediger Marco Andreolli, middenvelder Ibrahim Maaroufi en aanvaller Sebastian Ribas. Dat trio wordt in Italië aanzien als drie van de meest belovende talenten van Inter.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties