PSV vergat de Jong in te schrijven

Dirk Pieters
| 0 reacties
PSV vergat de Jong in te schrijven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit PSV niet mee. Nadat het eerder al verschillende basisspelers moest missen voor de Champions League-wedstrijd tegen Arsenal kwam het nu te weten dat ook John De Jong de verplaatsing niet mag maken.

Manuel da Costa, Jan Kromkamp, Eduardo Alcides, Michael Reiziger en Patrick Kluivert komen al niet in actie tegen de Engelse club. Ook De Jong maakt de trip naar Londen niet omdat hij, zonder dat PSV het wist, niet speelgerechtigd is. De Jong werd voor het eerst sinds zijn zware blessure bij de selectie gehaald. Toch kwam er slecht nieuws want De Jong is niet ingeschreven voor het kampioenenbal. 

"Omdat John de Jong op het moment dat de lijst ingeleverd moest worden (31 augustus, red.) nog geblesseerd was, is ervoor gekozen om andere spelers op de lijst te plaatsen. In januari mogen vervolgens drie wijzigingen doorgevoegd worden. Voor Ismail Aissati moesten we een zelf opgeleide speler op de A-lijst terugplaatsen, dat is Dirk Marcellis geworden. Daarnaast hebben we nieuweling Xiang Sun toegevoegd en was er nog één plaats over. Die plaats hebben we opengehouden voor de spits die we wilden hebben. Toen dat uiteindelijk niet is doorgegaan hebben we de John de Jong over het hoofd gezien. Dat had niet mogen gebeuren. Het is vervelend voor John, maar uiteraard ook voor PSV", aldus Sterckx op de website van PSV.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties