Jurgen Cavens 3 jaar langer bij Germinal Beerschot

Rita De Meyer
| 0 reacties
Jurgen Cavens 3 jaar langer bij Germinal Beerschot
Foto: © SC

Germinal Beerschot maakt werk van het bij elkaar houden van de huidige spelersgroep. Vanmiddag bereikte de club een overeenkomst met Jurgen Cavens, wiens overeenkomst op het einde van dit seizoen afloopt. Cavens tekent morgen op het Kiel een nieuw driejaarscontract en voetbalt dus zeker tot 2010 bij Germinal Beerschot.

"Met deze contractverlenging willen we aan iedereen een signaal geven dat het Germinal Beerschot menens is om de club verder uit te bouwen", zegt gedelegeerd bestuurder Herman Kesters. "In de komende weken gaan we ook met andere sterkhouders rond de tafel zitten, met de bedoeling ook hen langer aan de club te binden.

Er waait een positieve wind door het Kiel. De Ratten hebben de laatste weken niet alleen veel punten gesprokkeld, maar meestal ook mooi voetbal laten zien. Zondag werd nog eens sinds lang de oude Kielse klassieker "Carnaval op 't Kiel" uit volle borst door heel het stadion gezongen.

De supporters die vooraleer ze weer een periode vol valse beloftes, containers vol onbekende testers en dito oefenwedstrijden vreesden, besloten online een petitie te starten op het officieuze forum. Onverwachts kreeg deze officiële goedkeuring en steun mee. Het bestuur staat terug open voor een goede en ambitieuze communicatie met de supporters.

Door de verlenging van Jurgen Cavens, die een heel belangrijke rol speelde in de heropstanding van de ploeg, bewijst het bestuur dat ze de gevoelens van de supporters niet uit de weg wil gaan. Jurgen Cavens heeft de afgelopen jaren bewezen dat hij een hart voor de ploeg had. De supporters zullen hem trouwens eeuwig dankbaar zijn voor die "ene goal in de laatste seconde tegen Racing Genk die het pad opende voor het eerste bekersucces."

De eerste verlenging is binnen, maar toch hopen de supporters op meer goed nieuws. De ploeg bijhouden die zondag gestart is, zal niet lukken want Jonas de Roeck is al weg. Toch hoopt men dat het bestuur het enthousiasme en de euforie van zondag om kan zetten in daden. Graag had men dus ook nog op de officiële site de bevestiging gezien van de heren Colman en Losada. [AN/TH]



            
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties