Maldini zes weken buiten strijd

Maldini zes weken buiten strijd
Foto: © SC

Paolo Maldini speelde zondagnamiddag zijn 600ste wedstrijd in de Serie A, maar zal daar niet veel plezier aan beleefd hebben. Niet alleen verloor AC Milan de stadsderby van Inter, de 38-jarige verdediger liep tevens een blessure op aan de meniscus van zijn linkerknie en moet waarschijnlijk onder het mes.
 
Maldini sukkelt nu al bijna twee seizoenen met zijn knieën en nog lijkt de ellende niet opgelost. Vorig jaar ging hij al eens bij professor Marc Martens onder het mes en de links-back, die ook centraal in de verdediging uit de voeten kan, zou één van de komende dagen wederom eens onder dat mes kunnen belanden. Dat zou eveneens betekenen dat Maldini de komende anderhalve maand van de zijlijn zal moeten toekijken.
 
Tevens zou deze blessure wel eens de doorslag kunnen geven of het clubicoon op het einde van het seizoen een punt achter zijn carrière zet of niet. Maldini gaf enkele maanden geleden al aan dat hij veel last had van zijn knieën en daarom overweegt te kappen met professioneel voetbal. Bij Milan hoop men echter dat de Italiaanse recordinternational nog een jaartje doorgaat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties