Ljubojevic houdt zich nog gedeisd

Kristof Blomme
| 0 reacties
Ljubojevic houdt zich nog gedeisd
Foto: © SC

Goran Ljubojevic scoorde zondag een belangrijk doelpunt in de partij tegen Anderlecht. Hoewel de Kroaat rekent op meer speelgelegenheid is hij van plan om rustig te wachten op zijn kans. 

Goran Ljubojevic kwam tegen Anderlecht Vandenbergh vervangen. De Kroaat tekende meteen voor de gelijkmaker. Ook in de heenmatch tegen paars-wit scoorde hij twee keer. In de bekerpartij tegen Anderlecht krijgt hij dus nog eens zijn kans van trainer Broos. "Ik weet niet waarom ik zo makkelijk scoor tegen Anderlecht", aldus de spits. "Ik weet wel dat ik op mijn best ben als er veel op het spel staat."

Ljubojevic staat dit seizoen in de rangorde achter Kevin Vandenbergh. Ook bij Zagreb was hij vaak tweede of derde spits, daarom trok hij naar Genk. "Nu overkomt me net hetzelfde, maar ik ga niet klagen. Ik zal zwijgen en wachten op mijn kans om de trainer te tonen wat ik kan."

De aanvaller wil alles in het werk stellen om de titel te pakken. Daarom komt Genk op de eerste plaats. "Genk komt op de eerste plaats, niet Ljubojevic. Ik wacht wel in de schaduw, ook al loop ik nerveus rond. Maar ik wil ooit een prijs winnen: titel of beker. Die kans is er nu bij Genk, daarom stel ik me volledig in dienst van het team. Als het seizoen gedaan is wil ik wel duidelijkheid", besluit de 23-jarige spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties