Frans Van Hoof: 'Waarom nu dat artikel?'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Frans Van Hoof: 'Waarom nu dat artikel?'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Beveren is men zeer ongelukkig over de timing van het verschijnen van het artikel in Sport/Voetbal Magazine waarin trainer Walter Meeus zwaar aangepakt wordt. "Waarom nu?", vraagt voorzitter Frans Van Hoof zich af. "Net voor onze kapitale wedstrijd tegen Lierse. Ik ben zeer ontgoocheld over de gang van zaken. Soms hebben we misschien wel een steuntje nodig van de pers, maar wat nu gebeurt is het tegenovergestelde."
 
Waarom mensen van  de club Beveren in diskrediet wil brengen, begrijpen ze op de Freethiel ook niet. "De mensen zijn vergroeid met de club, dan vormen er zich kliekjes", probeert Peter Deckers een verklaring te vinden. "Bepaalde stromingen willen Beveren schade berokkenen", analyseert Van Hoof. "Ze willen niet dat Beveren in hun opzet slaagt en in eerste klasse blijft, maar we gaan er nog altijd van uit dat we ons gaan redden. De aanwezigheid van de spelers vandaag toont dat alle neuzen in dezelfde richting staan."
 
"We zullen maatregelen nemen tegen de mensen die buiten de lijntjes kleuren", klinkt Van Hoof overtuigend. "Welke maatregelen kunnen we nog niet zeggen, maar je moet nog niet onmiddelijk ontslagen verwachten. We hadden afgesproken niet in paniek te geraken als het degradatiespook dichterbij kwam. Sommige mensen hebben zich daar niet aan gehouden. Dit kan niet meer. Maar we gaan het als volwassen mensen proberen uit te praten."
 
Ondanks alle valse beschuldigingen van binnen uit blijft Walter Meeuws vrij rustig over de toekomst van zijn medewerkers: "Ik wil dat de mensen die zich aangesproken voelen nu normaal gaan acteren." Ook Meeuws vindt de timing ongelukkig, maar de trainer hoopt dat zijn spelers zaterdag de negatieve berichten kunnen omzetten in een positieve prestatie.
    




Reacties KSK Beveren op artikel Sport/Voetbalmagazine:
Deel 1: Walter Meeuws: 'Het is een klap in mijn gezicht'
Deel 2: Laurent Macquet: '100% vertrouwen in Meeuws'
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties