McDonald op weg naar Celtic

McDonald op weg naar Celtic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Scott McDonald speelt volgend seizoen wellicht voor Celtic Glasgow. De zakenwaarnemer van de Australische spits, Lou Sticca, wilde niet bevestigen dat Celtic achter zijn cliënt zit, maar bevestigde wel dat Motherwell in vergevorderde onderhandelingen zit omtrent McDonald. Verscheidene bronnen kwamen echter met het nieuws naar buiten dat de huidige koploper uit de Schotse competitie 1,1 miljoen euro geboden heeft. In januari werd een bod van 600.000 euro van de Glasgow Rangers nog afgewezen.
 
Sticca: “Er is interesse in Scott vanwege enkele clubs, maar ik wil op dit moment niet bevestigen om welke clubs het gaat. Het is echter wel juist om te zeggen dat de onderhandelingen in een vergevorderd stadium zitten en er vroeg of laat iets kan bereikt worden. Ik ben constant in contact met Motherwell en zij weten tot in de details van waar de interesse afkomstig is.”
 
Echter niet iedereen zou gelukkig zijn met een vertrek van McDonald uit Fir Park. Zo zou middenvelder Brian Kerr liever hebben dat de international blijft: “We kunnen het ons niet veroorloven om Scott McDonald te verliezen als we met de club vooruitgang willen boeken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties