Helleputte maakt zich nog niet druk

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Helleputte maakt zich nog niet druk
Foto: © SC

Eersteklasser VC Westerlo bereidt komend seizoen al voor en praat met naast huidig coach Herman Helleputte ook met andere kandidaat-trainers. In de krant Gazet van Antwerpen vertelt Helleputte dat hij zich voorlopig geen zorgen maakt.

"Ik maak nog altijd een grote kans. De handelswijze van Westerlo stoort mij niet. Ik blijf een grote kandidaat voor volgend seizoen dus waarom zou ik me dan druk maken? Dat de club eerst met anderen gaat praten? Ik denk niet dat het zover zal komen. Misschien moeten er gewoon nog enkele zaken duidelijk worden en is dat binnenkort in orde. Ik voel de huidige situatie dus niet aan als een gebrek aan vertrouwen", aldus Helleputte.

Helleputte is momenteel toe aan zijn tweede seizoen bij de Parel der Kempen. Hij volgde vorig seizoen Jan Ceulemans op toen die vertrok naar Club Brugge. Daarvoor was Helleputte trainer van  SK Beveren dat hij ondanks de vele problemen telkens in de hoogste klasse hield en zelfs aan Europees voetbal hielp na het bereiken van de bekerfinale.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties