Di Gregorio wil op de Bosuil blijven

Dirk Pieters
| 0 reacties
Di Gregorio wil op de Bosuil blijven
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Tweedeklasser Antwerp is aan de laatste spurt begonnen in de tweede klasse. De Great Old staat twee punten achter op leider Dender en kan zich zaterdagavond geen misstap veroorloven. De ploeg van Warren Joyce rekent opnieuw op sterkhouder Alexandre Di Gregorio.

De middenvelder is aan een sterk seizoen bezig, maar is op het einde van het seizoen einde contract. Verschillende eersteklassers toonden al interesse, maar Di Gregorio zou het liefst bij Antwerp blijven. “Ik had al enkele positieve gesprekken met Antwerp. De club liet weten met mij verder te willen en ik zie een verlengd verblijf ook wel zitten. Ik vermoed en hoop dat we er wel zullen uitkomen en dat we kunnen onderhandelen voor eerste klasse”, aldus de middenvelder.

Over de eventuele promotie wil Di Gregorio nog niet te veel kwijt. Ook hij beseft dat het nog alle kanten uit kan, maar dat rood-wit alles in eigen hand heeft. “Nog acht wedstrijden winnen en we zijn kampioen. Het zal niet simpel worden, maar het kan zeker. Het zou een goede zaak zijn voor het Belgische voetbal mocht Antwerp kunnen terugkeren op het hoogste niveau.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties