Reacties na Liverpool-Arsenal

Yves Dekoning
| 0 reacties
Reacties na Liverpool-Arsenal
Foto: © SC

Liverpool versloeg Arsenal met 4-1. Voor de Reds een heel belangrijke zege in de strijd om de derde plaats. De eerste vier in de Premier League spelen volgend seizoen in de Champions League (of de voorrondes.)

Arsene Wenger: "Mijn spelers brachten niet wat we verwachten, ze zijn nu bezorgd omwille van hun zwakke prestatie. We zijn nog niet zeker dat we in de top vier eindigen en zullen elke wedstrijd alles moeten geven. We moeten alles resterende thuismatchen winnen en ook op verplaatsing punten pakken." 

Rafael Benitez: "We wonnen verdiend, ik was uitgelaten door de prestatie van het team. We wilden vandaag de supporters iets speciaals tonen. We hebben wel al betere wedstrijden gespeeld dit seizoen, maar ik ben heel tevreden. Crouch was geweldig, hij wou heel graag spelen en scoren na twintig dagen zonder voetballen. Enkele spelers mochten rusten in functie van de Champions League en dat was ook de reden van de vervanging van Steven Gerrard"

Peter Crouch: "Het was geweldig voor ons om vier keer te scoren tegen een klasseteam. De manager had ons er aan herinnerd dat we de vorige duels tegen Arsenal hadden verloren. Ik ben heel blij met mijn hattrick, dit is een heel speciaal moment."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties