Wedstrijdverslagen 3 prov B. O-VL van 01/04/2007

Hendrik De Vriesere

Smetlede - Moortsele

Een zwake thuisploeg die onderaan de klassering moet knokken om het behoud. Kon goed stand houden in de eerste helft, maar in de tweede periode bakte ze er niets van. Moortsele won de partij met 0-3, met twee doelpunten van De Jonge en een own goal van de thuisploeg, die bijna veroordeeld zijn om te degraderen, eindstand 0-3.

ErpeErondegem - SK.Kalken.

Met een zeer verjongde ploeg kwam ErpeErondegem aan de aftrap, de jongens hielden lang gelijke tred en kwamen op voorsprong in de 18' via De Saedeleer (1-0).Nog voor het halfuur stonden de bordjes gelijk het doelpunt werd aangetekend door De Lassassie 1-1 de ruststand. Na rust was het een tijd wachten voor doelgevaar, een defensieve fout en zou kon De Vuyst in de 77' de volle pot schenken aan SK.Kalken, eindstand 1-2.

SK.Oostakker - Overmere

De leider won met ruime cijfers van de bezoekers, op het halfuur prikte De Jaeger met een fraai schot de 1-0 op het bord in een saaie eerste helft. Na rust stoomde de thuisploeg naar de overwinning, met doelpunten van De Baets (60'), De Jaeger (70') en in de slotseconde kon Hornsby de eindstand vastleggen 4-0.

T.Melle - Heusden

Beide team's namen een helft voor hun rekening, het was de thuisploeg die in de 3' en in de 30' tweemaal tot score kwam via Van Den Bossche 2-0. In de tweede helft waren de bezoekers de betere en konden zou langzij komen in de 60' maakte Marius de aansluitingstreffer 2-1. En in de 80' kon Michiels nog een strafschop versieren, een logische uitslag, eindstand 2-2.

KFCO.Gent - C.Melle

Een partij met veel kansen maar de afwerking bleef achterwegen, toch was KFCO.Gent in de 22' aan de leiding gekomen met een doelpunt van De Bruycker. Alles was maar van korte duur want tien minuten later stonden de borden gelijk 1-1 een doelpunt van De Neve. De wedstrijd werd gespeeld in de eerste helft met nog een doelpunt van Mouhedinne 1-2 en in slotminuut de gelijkmaker van Avtaev 2-2. In de tweede helft faalde KFCO.Gent in de afwerking en C.Melle kon geen druk meer uitoefenen op het doel van de tegenpartij, eindstand dus 2-2.

Laarne - Nazareth/Eke

Een zeer gemakkelijke zege voor Laarne tegen Nazareth/Eke, in de 16' viel het eerste doelpunt De Meyer was de afwerker. In de tweede periode kreeg de thuisploeg nauwelijks weerwerk en kon de score opdrijven, in de 65' maakte Braeckman er 2-0 en in blessuretijd legde Eeckhout de eindcijfers vast 3-0.

Serskamp - VSV.Gent

Serskamp was de betere maar het was VSV.Gent die tegen de gang van het spel op voorsprong kwam in de 20' door Banovic. Net voor rust kon de thuisploeg nog langzij komen via Melckenbeek 1-1. De bezoekers speelde een betere tweedehelft, en kon in de 88' de 1-2 op het bord brengen door een doelpunt in de 88' van De Sutter. Serskamp kon nog aanspraak maken op een punt maar dat kwam er niet uit, eindstand 1-2.

Azalea - St.Muide

In de Gentse derby tussen Azalea en St.Muidewas het al 120 seconden raak voor de thuisploeg een schot vanop afstand van Lybaert en raak 1-0. Met behulp van Azalea verdediger Bijnens kwam St.Muide langzij (own goal) 1-1. Na het doelpunt kwamen de bezoekers beter uit de verf en soms heel gevaarlijk aan het doel van Azalea, het was Mabrouk die in de 28' geluk aan zijn zijde had want die kon de 1-2 op het scorebord plaatsen. Azalea kon in een betere tweede helft niet meer terugslaan, zoudat St.Muide met de winst gered zijn voor behoud in hun reeks, eindstand 1-2.