Gattuso: 'Italiaanse eer gered'

Gattuso: 'Italiaanse eer gered'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan won woensdagavond met 2-0 op het veld van Bayern München en zit daarmee in de halve finales van de Champions League. Daarmee is volgens Ivan Gennaro Gattuso de Italiaanse eer gered, verwijzend naar de zware 7-1 nederlaag die AS Roma dinsdagavond op het veld van Manchester United opliep.
 
Gattuso: “Na het 7-1 verlies van dinsdag lachten de mensen ons uit. We vinden het spijtig voor Roma, maar ik denk dat het Italiaanse voetbal een echte waarde bezit en we zijn nog altijd de wereldkampioenen. Carlo Ancelotti geloofde er in na de 2-2 in San Siro. Hij zei dat we ons niet moesten ongerust maken, want we zouden ons wel plaatsen.”
 
“De uitspraken van Ottmar Hitzfeld voor de wedstrijd hebben ons echt op scherp gesteld, want hij zei dat hij ons wilde zien wenen. Hij zei dat Pippo Inzaghi niet moest gevreesd worden, maar Inzaghi bewees zichzelf op dit niveau al zoveel keer. We moeten niet vergeten dat tijdens deze jaren met Ancelotti we twee finales bereikt hebben en dat dit onze vierde halve finale in vijf jaar is. Dit is een fantastische ploeg en de mensen mogen dat niet vergeten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties