Chelsea houdt Heerenveen-spits in de gaten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Chelsea houdt Heerenveen-spits in de gaten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Engelse topclub Chelsea FC houdt momenteel Afonso Alves, de Braziliaanse aanvaller van SC Heerenveen, in de gaten. De befaamde Chelsea-scout Piet De Visser zat zondag in de tribune en zag de Braziliaan drie keer scoren tegen Willem II, maar desondanks was hij niet echt onder de indruk.

De Visser betwijfelf of Alves ook zo makkelijk zal scoren in een grote competitie als dat hij in een kleinere competitie doet. In de Eredivisie scoorde Alves al 29 doelpunten. "In Nederland wordt er slecht verdedigd. Dat zie je vandaag ook. Misschien is het maar eenmalig dat hij er in één seizoen dertig maakt", aldus De Visser in het de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

Bij Heerenveen zijn ze alleszins niet geneigd om Alves komende zomer te laten vertrekken. "Wij hebben geen vraagprijs. Alves heeft voor vijf seizoenen bij ons getekend en dit is hier pas zijn eerste jaar. We zijn van mening dat Alves hier nog minimum één seizoen moet blijven spelen, maar natuurlijk, als er een exorbitant hoog bedrag wordt geboden, kan je geen nee zeggen", aldus Heerenveen-preses Koos Formsma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties