Wilhelmsson: 'Ik wil bij Roma blijven'

Wilhelmsson: 'Ik wil bij Roma blijven'
Foto: © SC

Christian Wilhelmsson heeft aangegeven dat hij graag bij AS Roma zou willen blijven. De Romeinse club had tot 1 mei de tijd om de aankoopoptie in het contract van de Zweedse huurling te lichten, maar deed dat niet. Volgens Roma zou immers de vraagprijs van Nantes voor de flankmiddenvelder te hoog zijn.
 
Wilhelmsson: “Ik zou graag willen blijven, maar ik weet niet wat er zal gebeuren. Op dit moment wil ik mij enkel concentreren op goed presteren, want er is niet veel meer dat ik kan doen. Ik denk trouwens dat ik het goed deed in de derby van afgelopen zondag. Het was mijn eerste derby dus dat was iets fascinerend voor mij. Ik kan echter niet volkomen gelukkig zijn, want we haalden de drie punten niet binnen. Lazio speelde goed, maar we moesten minstens één van onze kansen hebben afgerond.”
 
Mochten Roma en Nantes toch nog een overeenstemming vinden over de transferprijs, dan speelt Wilhelmsson ook de komende vier seizoenen voor de Italiaanse ploeg met een loon van 1,75 miljoen euro per jaar. De Zweedse international stond het afgelopen half jaar regelmatig in de basis van Roma en geldt als de doublure van zowel Amantino Mancini als Rodrigo Taddei.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties