Programma-overzicht Belgacom TV

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Programma-overzicht Belgacom TV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Spanning troef in de Belgische competitie. De titel, de degradatie, Europees voetbal: er wordt nog gestreden op alle fronten. Het belooft dus weer een spannend voetbalweekend te worden op Belgacom TV.

Vrijdagavond konden de abonnees van het basispakket van Belgacom al genieten van de wedstrijd Lokeren - Racing Genk. Zondag kunnen ze ook Westerlo - Standard volgen. De zeven andere wedstrijden worden voorbehouden aan de All Foot - abonnees.

Een overzicht:

Club Brugge - Lierse
(zaterdag 5 mei, 20u - All Foot & PPV)

Lierse heeft zich nog niet neergelegd bij de degradatie en kan de verrassing van de terugronde worden. Brugge daarentegen...

Lierse moet winnen om in eerste te blijven... Het probleem? De Antwerpenaren hebben op Brugge al sinds 1997 niet meer gewonnen. Het wordt dus een moeilijke taak voor de mannen van Rekdal. Maar kan hoop geen bergen verzetten? Brugge, daarentegen, is niet in topvorm...

Moeskroen - Zulte Waregem
(zaterdag 5 mei, 20u - All Foot & PPV)

De derby die beschouwd wordt als een galawedstrijd. Beide ploegen kunnen voor spektakel zorgen nu ze zeker in eerste blijven.

Moeskroen zal zijn supporters plezier willen doen. Sinds enkele weken is er een nieuwe sprankel van optimisme te bespeuren op le Canonnier. Daarenboven willen de Henegouwers ook hun statistieken bijstellen, want sinds de terugkomst van Zulte Waregem hebben ze de mannen van Francky Dury nog nooit kunnen verslaan...

Germinal Beerschot - Cercle Brugge
(zaterdag 5 mei, 20u - All Foot & PPV)

Germinal Beerschot is niet meer op kruissnelheid en Cercle speelt vooral voor het plezier op het einde van dit seizoen. En Sterchele?

Deze match ruikt naar het seizoenseinde, maar de inzet is enorm groot voor François Sterchele die ervan droomt topschutter te worden van de competitie... Het wordt nog een spannende strijd met Ogunsoto en Custovic.

Sint-Truiden - AA Gent
(zaterdag 5 mei, 20u - All Foot & PPV)

Sint-Truiden is sinds vorige week definitief gered. Gent lijkt alles op de Beker te zetten, al koestert het nog hoop op de derde plek.

De laatste overwinning van de Limburgers thuis tegen Gent dateert van 2002... Deze blijft in het geheugen gegrift van alle Limburgse supporters: de kanaries wonnen met 6-4. Wordt het deze keer een even spectaculaire wedstrijd?

Bergen - Roeselare
(zaterdag 5 mei, 20u - All Foot & PPV)

Mons is thuis indrukwekkend. Maar Roeselare is van niemand bang... Een match die ongetwijfeld voor spektakel zorgt.

Beide clubs hebben een geslaagd seizoen achter de rug en strijden momenteel voor een plaats in de linkerkolom van de rangschikking. In de heenwedstrijd konden de West-Vlamingen in de laatste minuten de wedstrijd beslissen. Mons zal dat ongetwijfeld willen rechtzetten.

Charleroi - FC Brussels
(zaterdag 5 mei, 20u - All Foot & PPV)

Charleroi strijdt nog om de Intertoto, terwijl Brussels zich vorige week verzekerde van het behoud.

Hoe zullen de Henegouwers het vertrek van hun trainer opnemen? De spelers zullen zich moeten tonen om volgend jaar mee te kunnen. Brussels is recordhouder van de gelijkspelen, met momenteel 14 op de teller.

Westerlo - Standard
(zondag 6 mei, 18u - All Foot & Classic+)


Standard zit met een zware kalender door de Beker en de competitie. En de beste voorbereiding op de Beker is een overwinning.

Westerlo is een ploeg die de Luikenaars in het algemeen goed afgaat. Standard verloor al niet meer van de Kempenaars sinds 1999! Dat kan tellen.

Anderlecht - Beveren
(zondag 6 mei, 20u30 - All Foot)

De match van de uitersten. Anderlecht wil de titel en Beveren het behoud. Explosieve combinatie...

Zorgt Beveren voor de verrassing van het weekend? In de heenwedstrijd konden de Waaslanders in de 89ste minuut de gelijkmaker scoren dankzij een doelpunt van Dissa. Kan Anderlecht de titel pakken en Beveren naar tweede sturen bij een overwinning?

Italiaans Voetbal

AC Milan - Fiorentina
(zondag 6 mei, 15u - All Foot. Herhaling om 22u30.)

Palermo - AS Roma
(zondag 6 mei, 18u - All Foot)

Messina - Inter Milan
(zondag 6 mei, 20u30)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties