'Capello weer in de gratie van de socio's'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Capello weer in de gratie van de socio's'
Foto: © SC

Fabio Capello verkeerde enkele maanden terug nog in het oog van de storm bij Real Madrid, maar de jongste weken zijn de resultaten van 'De Koninklijke' zonder meer goed. De Italiaanse oefenmeester lijkt zelfs weer de harten van de socio's te hebben veroverd.

Capello haalde in de jongste zeven wedstrijden zes overwinningen en één nederlaag. Op het veld van Racing Santander werd er verloren. Afgelopen weekend werd titelconcurrent Sevilla nog met nul punten naar huis gestuurd na een 3-2-nederlaag in Bernabeu. De Spaanse sportkrant Marca, een krant met een lichte voorkeur voor Real Madrid, hield een poll onder 43.000 bezoekers en daar kwam Capello als winnaar uit de bus. 53,7% van de bezoekers wil Capello ook volgend seizoen nog als coach van het Madrileense sterrenensemble. 46,3% blijft erbij dat Don Fabio moet opstappen, ongeacht of hij nu de landstitel haalt of niet.

De socio's lijken er zich van bewust te zijn dat Capello hen alsnog een prijs zal kunnen bezorgen. Real Madrid heeft amper twee punten achterstand op competitieleider FC Barcelona. De ploeg speelt opnieuw bij vlagen uitstekend voetbal en vermaakt het publiek, net wat de socio's willen in Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties