Melsele finalist Wisselbeker Top Sport

Gentil Dossche
| 0 reacties
Melsele finalist Wisselbeker Top Sport
Foto: © SC

Svelta Melsele heeft met ruime cijfers afstand genomen van opponent Borgt-Strombeek dat al vrij vroeg tot 10 was herleid. Bram De Roover stak als eerste het vuur aan de lont met een zwaar schot dat slechts centimeters naast de verste paal verdween. Borgt-Strombeek was op verdedigen aangewezen. Toen doelman Nelson Goncalves een aanval van Mario Cathoir buiten de rechthoek met de hand beroerde, kon Andy Strobbe niet anders dan de rode kaart bovenhalen (23’). Melsele wierp zich op de hapklare brok en nadat Mario Cathoir opnieuw de verdediging voorbijsnelde vond hij Bram De Roover en die liet de kans niet liggen (27’). Strombeek moest de wet van de sterkste ondergaan en plooide terug, maar Melsele vergat af te werken.
 
Bij het begin van de tweede helft werd Strombeek volledig uitgeteld. Bram De Roover profiteerde van een mistasten in de verdediging om zijn 2de van de avond binnen te knallen (47’). Mario Cathoir wou niet onderdoen en diepte de voorsprong uit na een collectieve aanval (50’). Even later werd het zelfs 4-0 toen opnieuw Mario Cathoir de Strombeekse verdediging ter plaatse liet (52’).
Op een tegenprik van Strombeek ging Pieter-Jan Massoels in de fout en de bal ging op de stip. Steve Larsimont trapte de eerredder feilloos binnen (57’). Seger Weyn bediende Bram De Roover met een verre voorzet en die kende opnieuw geen genade (66’). Melsele nam wat gas terug en Strombeek kon nog een aantal halve kansjes bijeen spelen. Aan de stand konden ze niets meer wijzigen zodat scheidsrechter Andy Strobbe en assistenten Geert Dufour en Jean-Pierre Demesmaeker het einde mochten aankondigen.
 
Svelta Melsele: Pieter-Jan Massoels, Jeroen Colin, Thomas Van Halewyck, Mario Cathoir, Glenn Vanhaecht, Stijn Vinck, Seger Weyn, Tim Trogh, Sven Verhelst, Frederik Cools, Bram De Roover, Tom Calmeyn, Mathias Keymolen, Roel Van Hal, Nick Vangeneugden.
 
Borgt-Strombeek: Nelson Goncalves, Benoit Cordemans, Thibaut Decrem, Sebastien Van Bever, Fabrizio Tumia, Stefan Hendrickx, Steve Larsimont, Yassine Abdelaoui, Ilias Ben Kouidar, Gregory Rembry, Jeremy Thys, Thierry Van Camp
 
Doelpunten: 27’ & 47’ Bram De Roover 1-0 en 2-0; 50’ & 52’ Mario Cathoir 3-0 en 4-0; 57’ Steve Larsimont 4-1; 66’ Bram De Roover 5-1
 
Finale (terrein Rapide Lebbeke)
Vrijdag 11 mei – 19u30: Dilbeek Sport – Svelta Melsele
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties