In Beveren werd gisteren niet vergaderd

Mathias Dumarey
| 0 reacties
In Beveren werd gisteren niet vergaderd
Foto: © SC

Gisterenavond moest in Beveren normaal een groot fusieoverleg volgen, maar dat is niet doorgegaan na protest van een lid van de vzw. Ook de supporters van de Wase club roerden zich. Volgens PR-man Dirk Dobbeleir was het gisteren behoorlijk onrustig rond het Freethiel-stadion.

"De vergadering is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Meneer Kris Rotthier heeft een deurwaarder gestuurd en daardoor kon de vergadering niet doorgaan", aldus Dobbeleir op Sporza.be. Rotthier is hevig gekant tegen een fusie tussen Lokeren en Beveren en hij kon het uitstel afdwingen op basis van de statuten. In Artikel 6 zou staan dat elke uitnodiging één week vooraf aangetekend moet opgestuurd worden.

De brief over de vergadering van de vzw viel pas op maandag in de bus, waardoor Rotthier zijn gelijk haalde. Door dat juridisch gekissebis zal de volgende vergadering ten vroegste over één week kunnen georganiseerd worden

Gisterenavond waren ook nog heel wat Beverse supporters verzameld op de Markt. Ronny Van Brussel was de organisator. "Hopelijk zijn we talrijk want wat nu aan het gebeuren is, is ontoelaatbaar. We nemen het trouwens ook niet dat we alles via de pers moeten vernemen. We hoorden dat er afwisselend in Lokeren en Beveren zou worden gespeeld. Ik wens hen alvast veel succes toe in een leeg stadion", aldus Van Brussel. Ook in Lokeren plannen de fans een protestmars. Zaterdagavond zullen ze van de Grote Markt naar het stadion in Daknam lopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties