Geen afzondering voor Gent

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Geen afzondering voor Gent
Foto: © SC

AA Gent kan dit weekend nog alles verliezen als het de boot in gaan op het veld van VC Westerlo en Charleroi thuis de maat neemt van SV Zulte-Waregem. Gent-coach Georges Leekens gaat voor de belangrijke wedstrijd niet op afzondering. Daarmee verhoort hij de wens van voorzitter Ivan De Witte niet die deze week nog nadrukkelijk een afzondering had geëist. Als Gent verliest, kan het na een knap seizoen nog een Intertoto-ticket mislopen.

"Brugge trok voor de bekerwedstrijd drie dagen op afzondering. Bij ons zeiden ze dat dat niet nodig was. Wel, ik eis een afzondering voor de wedstrijd tegen Westerlo", had De Witte zich laten ontvallen.

En zo breekt er alweer een nieuw hoofdstuk aan in de machtsstrijd tussen De Witte en Leekens die ook al eerder met elkaar in de clinch gingen. "Ik had inderdaad om een afzondering gevraagd, maar de trainer heeft geoordeeld dat er misschien een overshoot aan concentratie zou zijn. Ik ga me er nu niet mee moeien maar zaterdag verwacht ik wel een goed resultaat", aldus de Gent-preses in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties