Sterk Olsene promoveert naar 2de provinciale.

Hendrik De Vriesere

Een vinnig Olsene te zien op het terrein van Burst, die verzwakt aan de aftrap begon. Het hoge tempo wat bezoekers oplegde zorgde in de 28' tot resultaat Dentijn voorbij zijn bewaker en het stond 0-1. Nog voor rust konden De Meyer en tevens ook de Coene voor de thuisploeg niets versieren al waren er kansen. Na rust was het Olsene die de thuisploeg op eigen helft drukte, Doosterlinck verdubbelde de score in de 70' we zagen een oppermachtig Olsene. In de slotfase kon Seeuws nog de kers op de taart zetten om te promoveren naar tweede met een derde doelpunt in de 87'. Na de 90' feesten beide ploegen, Burst nog niet klaar voor tweede en het sluwe en rijpere Olsene doen de sprong naar tweede wel. eindstand 0-3.

Doelpunten : 28' Dentijn 0-1, 70' Doosterlinck 0-2, 87' Seeuws 0-3.