Eriksson zal niet voor City kiezen

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Eriksson zal niet voor City kiezen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sven Goran Eriksson lijkt klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn trainerscarrière. Mogelijk zal de Zweed volgend seizoen opnieuw een club trainen en het valt niet uit te sluiten dat het een club uit de Premier League wordt. Eriksson werd al een tijdje gelinkt aan Manchester City, maar hij lijkt niet happig om trainer te worden van de Citizens. "Ik zou graag een goed team leiden volgend seizoen. Er zijn nu eenmaal betere ploegen" aldus Eriksson. 

De 59-jarige Zweed wou niet zeggen welke clubs hij dan wel zou kunnen trainen. "Hopelijk zal iedereen het binnenkort weten, want indien ik een job aanneem voor volgend seizoen zal dat in de komende twee of drie weken gebeuren. Anders is het te laat." 

Nu Eriksson zichzelf verwijderd heeft uit het lijstje kandidaat-trainers voor Manchester City is Claudio Ranieri nog duidelijker favoriet voor die job. De huidige trainer van Parma geniet de voorkeur van Thaksin Shinawatra, die Manchester City mogelijk binnen afzienbare tijd zal overnemen. Ook de naam van Felix Magath wordt de laatste dagen in verband gebracht met Manchester City.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties