'Makelele dicht bij overgang naar Villarreal'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Makelele dicht bij overgang naar Villarreal'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Villarreal kende een matig seizoen in de Spaanse Primera Division en daar wil het volgend seizoen iets aan doen. Volgens verschillende bronnen zou de Fransman Claude Makelele dicht bij een overgang staan naar El Submarino Amarillo. Villarreal is momenteel in vergevorderde onderhandelingen met de huidige werkgever van de verdedigende middenvelder, Chelsea FC.

Makelele zou al een akkoord hebben met Villarreal. De zaakwaarnemer van de Fransman was vorige week in Spanje om met het clubbestuur van Villarreal te spreken. Robert Pires, net als Makelele zelf lang in Engeland gevoetbald maar dan bij Arsenal, ziet zijn landgenoot graag komen. Hij ziet de middenvelder als een enorme versterking die bij Real Madrid en Chelsea heel veel heeft laten zien.

Makelele, ondertussen al 34 jaar, speelde voor zijn overstap naar Chelsea bij Real Madrid en Celta de Vigo. De middenvelder zou de plaats moeten innemen van de Italiaan Alessio Tacchinardi die geleend werd van Juventus maar nu terugkeert naar de Serie A. Makelele zou de tweede aankoop van het seizoen zijn na Roberto Ayala die van Valencia werd overgenomen. Ook de komst van Joan Capdevila (Deportivo La Coruña) en Diego Lopez (Real Madrid) zijn nagenoeg een zekerheid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties