PSV voegt Kanu aan wenslijstje toe

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV voegt Kanu aan wenslijstje toe
Foto: © SC

PSV Eindhoven heeft aan zijn wenslijstje voor aanvallers de naam van de Nigeriaan Nwankwo Kanu toegevoegd. Momemteel speelt hij nog voor het Engelse FC Portsmouth. Het bericht stond te lezen in de Nigeriaanse krant This Day.

PSV heeft ondertussen naast de naam van Kanu nog drie spelers op het lijstje staan die eventueel volgend seizoen de ploeg kunnen versterken. Het gaat om het Bayern-duo Claudio Pizarro en Roy Makaay en ook Vitesse-spits Danko Lazovic komt in aanmerking. Wil PSV Kanu naar Eindhoven halen, dan zal het wel nog een behoorlijke som aan Portsmouth moeten betalen want de Engelsen lijken niet geneigd hem te laten gaan voor een appel en een ei.

Kanu zou trouwens zelf ook langer willen blijven bij Portsmouth. De aanvaller wil een nieuwe verbintenis ondertekenen dat hem langer op Fratton Park moet houden. Momenteel zijn de onderhandelingen met het clubbestuur van Pompey volop bezig. Mocht het alsnog mislukken, dan krijgt PSV ook nog af te rekenen met de concurrentie van de Spaanse clubs Osasuna Pamplona en Espanyol Barcelona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties