Boca staat voor moeilijke terugmatch

Kristof Blomme

Boca Juniors staat voor een moeilijke opdracht in de terugmatch van de halve finale van de Copa Libertadores. De Argentijnen gingen met 3-1 onderuit bij het Colombiaanse Cucuta Deportivo.

Cucuta moest voor 45.000 toeschouwers proberen een goede uitgangspositie af te dwingen tegen Boca Juniors, dat de Copa Libertadores al vijf keer won. Na een halfuur bracht Ledesma de bezoekers op voorsprong. Vijf minuten voor de pauze was alles echter weer te herdoen toen Perez het doel vond.

Iets na het uur verdubbelde diezelfde Perez de score voor de thuisploeg. Zeven minuten voor affluiten zorgde Bustos voor de 3-1 eindstand na een knappe vrije trap. Donderdag moet Boca de scheve situatie recht proberen zetten.