Interview Charaï: 'Verdienste van heel de ploeg'

Bart Hermans
| 0 reacties
Charaï: 'Verdienste van heel de ploeg'
Foto: © SC

Na de wedstrijd KV Mechelen – Antwerp spraken we met Issame Charaï:
 
Jullie hebben eindelijk Antwerp eens geklopt?
 
"Ja, dat is eindelijk een revanche voor ons. Gezien de kansen die we hebben gecreëerd hebben we wel verdiend gewonnen. We hebben open kansen gehad maar Ristovic was vandaag weer schitterend. Dat we op zo'n manier scoren (de bal van Geudens week af op een Antwerp-been), we moeten ook eens meeval hebben. Wie de heenmatch in de competitie hier herinnert weet dat Antwerp toen ook via een afgeweken bal scoorde. Gezien de kansen is het oververdiend maar we moeten zeker met onze voetjes op de grond blijven. Zondag is het terug een match en moeten we opnieuw presteren."
 
Je speelde vandaag één van je beste matchen van het seizoen?
 
"Ik ben blij met mijn prestatie maar ik ben vooraal blij met de prestatie van heel de groep. Als je ziet hoe de Pieter Crabeels heeft gewerkt en wat Bert Dhont allemaal doet. We hebben met heel de ploeg gewonnen. Natuurlijk is het plezant dat je een goede wedstrijd speelt maar heel de ploeg heeft goed gespeeld en ik ben heel blij dat we eindelijk hebben kunnen winnen van Antwerp."
 
Bert Dhont wordt precies nog beter?
 
"Ja, Bert is super aan het spelen. Als je op die leeftijd nog zo een spurt tot aan de backlijn kan trekken op het einde van de wedstrijd zeg ik gewoon chapeau. Het is een plezier om zo'n speler achter jou te hebben op de rechterflank."
 
Wat verwacht je zondag tegen Kortrijk?
 
"We moeten proberen deze prestatie verder te zetten en proberen te winnen. Er zijn heel wat vermoeide spelers bij ons want het was een heel zware wedstrijd maar we moeten ons goed verzorgen en er zondag terug staan. We moeten de druk op Lierse blijven opvoeren. We zijn nu goed vertrokken en we mogen dat zeker niet lossen. We zitten op schema."

Foto : An Rogier (www.kvmechelen.be)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties