'Zé Roberto keert terug naar Bayern'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Zé Roberto keert terug naar Bayern'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaan Zé Roberto keert terug naar Bayern München. Uli Hoeness, de manager van de Beierse club, liet zich dat per ongeluk ontvallen bij de presentatie van de laatste twee aanwinsten van de club: Luca Toni en Franck Ribéry.

Hoeness liet verstaan dat de club en Zé Roberto een overeenkomst hebben bereikt voor twee seizoenen, maar dat er nog enkele details moeten geregeld worden. Hoeness moest duidelijkheid verschaffen toen hij Ribéry als zevende aanwinst voorstelde terwijl FC Hollywood eigenlijk nog maar zes spelers officieel presenteerden aan de pers.

Wat nog uitgeklaard moet worden tussen Zé Roberto en Bayern is vooral het feit dat de Braziliaan ook nog international wil blijven. Bij Bayern zijn ze echter van mening dat het niet goed is dat een speler van zijn leeftijd in een jaar nog vijf keer de Atlantische Oceaan overvliegt.

Ook over de Nederlandse verdediger Khalid Boulahrouz viel er nog nieuws te rapen. Hoeness liet verstaan dat ze zich nooit met de Chelsea-speler hebben beziggehouden laat staan een bod hebben uitgebracht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties