Vandereycken mag vertrekken

Yves Dekoning
| 0 reacties
Vandereycken mag vertrekken
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Als het van de lezers van Voetbalkrant afhangt, zoekt de KBVB zo snel mogelijk een opvolger voor bondscoach René Vandereycken. De Rode Duivels halen beschamend zwakke resultaten en staan met zeven punten uit acht wedstrijden tussen voetbaldwergen als Armenië, Kazakstan en Azerbeidzjan. België mag elke kwalificatiehoop opbergen en parkeert op positie zes. De laatste plaats in groep 1 zit er zelfs nog in.

Supporters van de nationale ploeg zijn woedend en startten petities om de bondscoach af te zetten. Ook op Voetbalkrant is het vertrouwen in Vandereycken erg klein geworden. Amper 15% van onze lezers heeft nog enigszins hoop dat de 53-jarige Limburger de Rode Duivels uit het slop kan halen. Maar liefst 71% van de supporters ziet het niet meer zitten met de huidige bondscoach, 61% is zelfs alle vertrouwen kwijt. De overige 13% trekt zich niets meer aan van de Belgisch nationale ploeg. De KBVB zal op één of andere manier moeten proberen om deze 85% terug voor zich te winnen.

Opvallend is dat de Technische Commissie van de voetbalbond wel nog met Vandereycken wil doorgaan. Op 25 juni beslissen de elf leden over zijn lot, maar de meerderheid zou nog met hem in zee willen. Meer hierover =>
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties