Verdubbeling budget en 'sky-boxen' voor KVM

Bart Hermans
| 0 reacties
Verdubbeling budget en 'sky-boxen' voor KVM
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Een dag nadat KV Mechelen zekerheid heeft verworven omtrent promotie naar eerste nationale duiken ook de nieuwe plannen op. Volgens voorzitter Johan Timmermans zal het huidige budget van 2,5 miljoen euro opgetrokken worden naar 4,5 à 5 miljoen euro. Eén verdieping van de businessseats zal de komende maanden omgetoverd worden tot "sky-boxen".

Het budget van de neo-eersteklasser verdubbelen zal men kunnen door "de abonnementsprijzen lichtjes op te trekken, naar het niveau van eerste nationale" aldus voorzitter Timmermans. Maar ook het gemiddelde supportersaantal van om en bij de 7500 ziet de voorzitter omhoog gaan, tot ongeveer 8 à 9000 en dus zo de financiën aandikken. "Verder zijn er ook bedrijven die hun steun aan dit KV Mechelen willen geven en zo een stevige financiële basis mee zullen uitbouwen" gaat Timmermans verder.

De KV-voorzitter weet ook te vertellen dat één van de drie etages van de businessseats de komende maanden zal verbouwd worden tot 'sky-boxen'. "Dit moet meteen de bedrijfsmensen de mogelijkheid geven het voetbal in een aangename - levendige - sfeer mee te maken, terwijl er voor en na de wedstrijd voldoende mogelijkheden blijven om contacten te leggen" gaat Johan Timmermans ambitieus verder.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties