Update: Dunkovic en Nong tekenen bij Mechelen

Bart Hermans
| 0 reacties
Update: Dunkovic en Nong tekenen bij Mechelen
Foto: © SC

Onze reporter in Mechelen had voor de wedstrijd KV Mechelen - Lierse al in de wandelgangen vernomen dat Antun Dunkovic een contract zou getekend hebben voor twee seizoenen. Ondertussen heeft de club dit ook bevestigd.
 
Voor Nana Asare is er veel interesse, nu zou ook het Nederlandse De Graafschap komen aankloppen zijn bij Feynoord, waar Asare nog steeds eigendom van is. Bij Mechelen weten ze van de interesse van de andere clubs en hangen ze voor een groot stuk af van Feynoord. Na de wedstrijd deelde voorzitter Timmermans mee dat Mechelen een bod heeft gedaan bij Feynoord maar nog geen antwoord heeft gekregen. Met Asare zelf is er al een overeenkomst voor drie seizoenen. Toch heeft Feynoord nog steeds het laatste woord.
 
Over Olivier Werner, dit seizoen nog eigendom van Standard, is nog niets bekend. De veelbesproken doelman zag zijn contract bij Standard niet verlengd en is dus vrije speler. Hij keepte een heel sterke eindronde en buiten KV Mechelen zelf zijn er nog enkele clubs geïnteresseerd.

Toen de wedstrijd een kwartiertje bezig was zagen we Aloys Nong een plaatsje zoeken op de hoofdtribune, hij speelde blijkbaar niet mee met Kortrijk op Antwerp. Na de wedstrijd werd duidelijk waarom. Nong heeft een contract van twee seizoenen getekend bij de kersverse eersteklasser. Hij komt transfervrij over van FC Brussels dat hem twee seizoenen uitleende aan KV Kortrijk. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties