Lokeren strikt Macedonische topschutter

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Lokeren strikt Macedonische topschutter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren heeft in alle stilte gewerkt aan een akkoord met Boban Jancevski. De spits zal een van de komende dagen tekenen. Er zijn ook nog drukke onderhandelingen met een ex-speler van onder andere VFB Stuttgart voor op het middenveld.
Boban Jancevski werd vorig seizoen topschutter in zijn land. Hij scoorde toen 26 keer in 33 matchen voor FC Bashkimi en later bij Renova. De targetspits is 29 jaar en is transfervrij. Eerder liet AA Gent zijn oog al vallen op de spits, meer bepaald assistent-trainer Cedomir Janevski. Zijn landgenoot was echter niet de eerste optie voor Gent en daarvan maakte Lokeren handig gebruik om de spits vast te leggen. Jancevski zou vandaag al kunnen tekenen in Daknam. Ook Rabotnicki, een andere grote club uit zijn land, was geïnteresseerd, maar vist dus achter het net.

Lokeren is het minst actief op de transfermarkt zo lijkt, maar achter de schermen zijn Georges Leekens en co dus druk bezig. Een vervanger voor de gestopte Runar Kristinsson is de volgende versterking op het lijstje en daarvoor denkt Lokeren aan de Kroaat Mario Carevic. Dit is een linksvoetige aanvallende middenvelder die onder andere al speelde voor Hajduk Split en VFB Stuttgart. Daar kwam Carevic vorig seizoen niet veel aan spelen toe en mag dus vertrekken. De Waaslanders proberen hem morgen of woensdag vast te leggen.

Ook Alin Stoica blijft nog een optie voor deze positie, Leekens kan hem misschien overtuigen om naar het Waasland te komen. In dat opzicht zou ook Olufade misschien nog kunnen meekomen met zijn ex-coach. De Togolees mocht vorig seizoen echter niet komen naar Lokeren door zijn zware looneisen. Afwachten wat het wordt dus.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties