Tevez gaat bij Man Utd tekenen

K M
| 0 reacties
Tevez gaat bij Man Utd tekenen
Foto: © SC

Carlos Tevez zal meer dan waarschijnlijk volgend seizoen te zien zijn bij Manchester United. Volgens de Zuid-Amerikaanse pers bereikte de Engelse landskampioen een overeenkomst met zakenman Jia Joorabchian die de eigenaar is van de speler. West Ham huurde afgelopen seizoen de speler van de zakenman, maar claimt dat het nog steeds een contract heeft. Tevez zou volgende week tekenen.
 
Volgens de berichten zal Manchester een kleine 30 miljoen euro op tafel leggen waardoor men deze zomer al meer dan 100 miljoen euro aan transfers heeft uitgegeven, een clubrecord. Tevez is een grote fan van de Engelse club en werd ooit eens door Corinthians beboet omdat hij op een persconferentie verscheen in het shirt van Manchester. Tevens is de Argentijnse spits goede maatjes met Gabriel Heinze en was hij uitgenodigd op het feestje dat Manchester gaf ter ere van de titel.
 
Ook in het Argentijnse kamp op de Copa America is het nieuws al doorgedrongen. “Tevez kan zijn uitbundigheid omwille van het nieuws niet verbergen”, wordt vanuit het kamp gemeld. “Hij was ongerust over zijn toekomst, waar hij volgend seizoen zou spelen en nu gaat hij naar de grootste club in de wereld. Dit is heel groot nieuws.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties