Club had weinig overschot tegen Cannes

Philippe Crols

Club Brugge heeft woensdagavond een oefenpartij tegen het Franse Cannes gewonnen. De lokale Franse derdeklasser werd met 2-3 geklopt.

Door de hoge temperatuur lag het tempo niet bepaald hoog in het begin. Na iets meer dan een halfuur kwam Club dan op achterstand. Perrin kon Stijnen aan de tweede paal vloeren. Lang duurde de vreugde niet bij Cannes. Salou maakte vrijwel meteen gelijk na een knappe individuele actie. Net voor rust kwam Club dan op voorsprong. Leko schilderde de bal op het hoofd van Clement, 1-2.

Club leek lange tijd die 1-2 te gaan behouden en controleerde. Een kwartier voor tijd kwam Cannes toch opnieuw op gelijke hoogte. Njagolov maakte gebruik van niet al te sterk Brugs verdedigingswerk. De Kroaat Djokic bezorgde Club in blessuretijd toch nog de winst en een finaleplaats tegen Rennes.