Perrin tevreden over seizoensstart Lyon

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Perrin tevreden over seizoensstart Lyon
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olympique Lyon wil dit seizoen voor de zevende keer op rij de Franse landskroon in de wacht slepen. De start van de nieuwe competitie was alleszins vlekkeloos want AJ Auxerre werd met 2-0 opzij gezet. 

"Dit was het resultaat dat we wilden en bovendien gebeurde dat ook nog eens met goed voetbal. We creërden heel wat kansen en Auxerre kwam er eigenlijk niet aan te pas", aldus een gelukkige trainer Alain Perrin in de Franse pers. Perrin is nog maar toe aan zijn eerste seizoen in Lyon. Hij volgde in het Stade Gerland Gérard Houllier op. 

Lyon liet tegen Auxerre zien dat het vertrek van de sterkhouders Florent Malouda, Eric Abidal en Tiago Mendes uitstekend is opgevangen. De doelpunten kwamen gisteren op naam van Karim Benzema en Milan Baros. Ook het spel van Kader Keita, in het tussenseizoen overgenomen van Lille OSC, viel in goede zin op.

"Iedereen heeft nu kunnen vaststellen dat er ook dit seizoen rekening moet gehouden worden met Lyon", aldus doelman Rémy Vercoutre die de geblesseerde Grégory Coupet vervangt. Jean Fernandez, de trainer van AJ Auxerre, vond dit Lyon zelfs beter dan dat van vorig jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties