Riquelme keert terug naar Villarreal

Dirk Pieters
| 0 reacties
Riquelme keert terug naar Villarreal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Argentijn Juan Román Riquelme speelt de volgende seizoenen terug bij Villarreal. De voorbije zes maanden was hij uitgeleend aan Boca Juniors in Argentinië. Coach Pellegrini van Villereal had Riquelme immers te verstaan te geven dat er geen plaats meer was voor hem in de ploeg wegens tegenvallende resultaten.
 
Nadat de Argentijn naar zijn vaderland terugkeerde, werd hij weer zijn oude zelf. Het orgelpunt was de winst van Boca Juniors in de Copa Libertadores, waarin Riquelme een belangrijk aandeel had. Er werd algemeen verwacht dat Riquelme dan ook langer in Argentinië zou blijven hangen. “El Muto” heeft echter aan de Argentijnse kwaliteitskrant Clarin laten weten dat hij terugkeert naar de Primera División.
 
"Ik moet volgende week gewoon beginnen met trainen bij de club waar ik nog een tweejarig contract heb. Dat is mijn plicht", aldus Riquelme. Voorts liet hij optekenen dat hij er geen probleem mee heeft om terug met Pellegrini samen te werken. "Dat verandert niet. Hij is de coach en ik ben speler. Ik ga trainen en hij bepaalt wie er op zondag in het veld verschijnt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties