Doelpuntenregen brengt Storari naar Levante

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Doelpuntenregen brengt Storari naar Levante
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Spaanse topklasser UD Levante kende een erg matige voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club heeft na de slechte resultaten in de voorbereidingswedstrijden besloten om nog een extra doelman aan te werven. Het huurt de Italiaan Marco Storari van AC Milan en bedong daarbij ook een aankoopoptie.

De verdediging van Levante leek in de voorbereidingswedstrijden op een zeef. Tegen niet eens grote tegenstanders werden maar liefst elf doelpunten geslikt: 0-2 tegen Swansea City, 0-4 tegen Hércules Alicante, 2-3 tegen Castellón de la Plana en 1-2 tegen Benidorm. Alleen tegen het Nederlandse FC Groningen kon de nul worden gehouden.

In juni had de Spaanse club al Vladan Kujovic weggehaald bij Roda JC. De Serviër die ook nog in België keepte, moest de concurrentie aangaan met Pablo Cavallero. In die zin is de aankoop van Storari dan ook erg opmerkelijk.

Levante is ook nog op zoek naar aanvallende versterking. Topkandidaat is alvast Albert Luque, op een zijspoor bij het Engelse Newcastle United. Mocht het niet lukken om de international er weg te halen, dan zijn ook Adriano Vieira (FC Porto) en Danny Koevermans (AZ Alkmaar) mogelijke opties om de Georgiër Shota Arveladze te vervoegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties