Topschutters: Grégoire alleen aan de leiding

Dirk Pieters
| 0 reacties
Topschutters: Grégoire alleen aan de leiding
Foto: © SC

Na drie speeldagen is het klassement van de topschutters lichtjes gewijzigd. Christophe Grégoire prijkt helemaal alleen bovenaan het lijstje. De speler van AA Gent wist opnieuw te scoren en bracht zijn aantal op vier stuks. Al ieder weekend was de middenvelder goed voor een doelpunt.
 
Achter Grégoire vormt zich een groepje met allemaal spelers van Standard. Milan Jovanovic scoorde afgelopen weekend niet en blijft dus op drie treffers steken. Ook Fellaini bracht zijn totaal op drie na een treffer tegen Cercle Brugge. Ook Mbokani was bij de gelukkigen tegen Cercle Brugge. Hij scoorde zijn tweede van zijn beloofde vijfentwintig doelpunten.
 
Ook Gouden Schoen Boussoufa en Hassan van Anderlecht konden juichen dit weekend. Beide middenvelders waren goed voor een doelpuntje, maar meer dan één puntje leverde dat niet op tegen nieuwkomer Dender EH.
 
De topschutter van vorig seizoen, François Sterchele blijft voorlopig op twee goals steken, maar hij was wel goed voor een assist waardoor Karel Geraerts kon scoren voor Club Brugge.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties