Peruzzi: 'Ben beschikbaar voor Lazio' *UPDATE*

Peruzzi: 'Ben beschikbaar voor Lazio' *UPDATE*
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lazio zou als oplossing voor hun keepersprobleem wel eens een bekende helpende hand kunnen krijgen. Angelo Peruzzi maakte immers bekend dat hij er klaar voor is wanneer de Romeinse ploeg van zijn diensten gebruik wil maken. Zijn opvolger, Juan Pablo Carrizo, geraakt immers maar niet aan een Italiaans pasport en tweede doelman Marco Ballotta is al de 43 jaar voorbij.
 
“Als het om Lazio te helpen is, dan ben ik klaar om terug te keren onder de lat”, weet Peruzzi te zeggen. “Ik heb zeven jaar voor de Biancocelesti gespeeld. Jaren waar ik fantastische herinneringen aan heb en een verbazende relatie met de fans heb opgebouwd. Als ze mij nodig hebben, zou ik mijn rug niet naar hen keren en bereid zijn om mijn keepershandschoenen terug aan te trekken.”
 
“Natuurlijk zijn de dingen niet meer hetzelfde als drie maanden geleden, maar voor wat mijzelf betreft ben ik volledig beschikbaar om hen te helpen.” Ondanks zijn pensioen is Peruzzi in Blera blijven voort trainen. Hij zou zelfs volgens verschillende waarnemers scherper staan dan exact een jaar geleden. [RC]

UPDATE 17u55: Antonio Peruzzi spreekt tegen dat hij zal terugkeren onder de lat bij Lazio. De voormalige doelman wou met zijn eerder gemaakte beweringen enkel zijn liefde voor de Romeinse club verklaren, maar gaat niet terugkomen op zijn beslissing om te stoppen.
 
“Vanaf het moment dat ik de beslissing gemaakt heb om te stoppen met voetbal heb ik nooit aan een terugkomst gedacht”, meldt Peruzzi. Het is menselijk dat ik na 20 jaar van grote tevredenheid nostalgie voel voor dat wereldje, maar mijn uitlatingen op dinsdag waren gewoon om mijn liefde voor Lazio en zijn fans aan te tonen. Ik wou nooit onrust creëren in de ploeg en ik kan bevestigen dat ik mijn schoenen voor eens en altijd aan de haak heb gehangen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties