AS Roma zit achter Del Horno

AS Roma zit achter Del Horno
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na zijn rechterflank verstevigd te hebben met Cicinho wil AS Roma nu ook zijn linkerflank versterken. Daarvoor denkt de Romeinse club aan Asier Del Horno, die mag vertrekken bij Valencia. Transferspecialist Ernesto Bronzetti raadt de transfer evenwel af.
 
Del Horno staat niet in de gunst van coach Quique Flores en mag daarom de Spaanse club verlaten. De 26-jarige ex-speler van onder andere Chelsea en Atletico Madrid flirtte eerder deze transferperiode al met Bayern München maar tot een transfer kwam het niet. Hij heeft wel nog een contract tot 30 juni 2012 waardoor er nog een transferbedrag op tafel moet gelegd worden.
 
Niet iedereen staat echter achter een transfer van Del Horno naar AS Roma. Ernesto Bronzetti, de transferspecialist die eerder al de transfers van Ludovic Giuly en Cicinho naar Roma afrondde, ziet de transfer liever niet plaats vinden. “Ik heb geen twijfels over zijn voetbalkwaliteiten, maar ik heb Roma gewaarschuwd niet verder te gaan aangezien de persoonlijkheid van Del Horno niet compatibel is met de atmosfeer van Roma”, wist Bronzetti te melden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties