Kan HSV Bayern stoppen ?

Philippe Crols
| 0 reacties
Kan HSV Bayern stoppen ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na drie speeldagen staat Bayern München al helemaal alleen aan de leiding van de Bundesliga. Komend weekend krijgt de grote titelfavoriet de tweede moeilijke uitwedstrijd voorgeschoteld. Voorts is het ook uitkijken naar de topper tussen Schalke en Leverkusen en ook wachten we nog altijd op het eerste puntengewin van Hansa Rostock.

Roept HSV Bayern een halt toe ?
Zondagmiddag staat de topper van speeldag vier op het menu. Bayern München staat dan voor een lastige verplaatsing naar Hamburg. Maar voor zo'n opdracht stond Bayern op speeldag twee ook. Toen bezocht het Werder Bremen en het richtte daar een ravage aan (0-4). HSV kan mits winst op gelijke hoogte komen van Bayern, maar kan geen beroep doen op de geschorste Vincent Kompany. Bayern wil zijn maximum behouden en kreeg nog geen doelpunt binnen.

Ook Schalke - Leverkusen is best een leuke affiche. Buitenshuis kon Schalke nog niet winnen, maar thuis pakte het Dortmund al wel in. Leverkusen won vorige week voor het eerst en deed dat met glans. Dat belooft voor vrijdagavond als beide teams de vierde speeldag op gang trappen.

Bochum, Frankfurt en Bielefeld op zoek naar leiding
Omdat Bayern pas zondag in actie komt, kunnen de achtervolgers zaterdag al tijdelijk de macht grijpen. Drie ploegen doen zaterdag een gooi naar de eerste plaats. Bochum moet op bezoek bij Hannover terwijl Bielefeld te gast is bij nieuwkomer Duisburg. Duisburg is trouwens op zoek naar nieuw puntengewin na twee verliespartijen op rij. Frankfurt krijgt de moeilijkste opdracht. Werder Bremen is zaterdag namelijk gastheer voor de tweede uit de Bundesliga.

Rostock hoopt op eerste punten

Hansa Rostock is het enige team dat er tot dusver nog niet in geslaagd is een punt te pakken. Met de komst van Dortmund zijn er echter wel mogelijkheden, want een echte constante kunnen de Borussen nog niet leggen in hun spel. Vorige week werd er echter wel weer overtuigend gewonnen. Overtuigend was het vorige week allemaal weer niet wat landskampioen Stuttgart liet zien. Er werd weliswaar gewonnen, maar in Karlsruhe wordt er komend weekend wel wat meer verwacht.

Ten slotte hebben we nog het werkelijk onvoorspelbare duel Wolfsburg-HBSC en de minst aantrekkelijke affiche van het weekend Cottbus-Nürnberg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties